OM OSS

Välkommen till Sverige Medelhavet!

Sverige Medelhavet är din pålitliga partner när det gäller att förverkliga dina drömmar om ett boende vid Medelhavet. Sedan 2018 har vi engagerat oss för att underlätta för svenskar att hitta sina drömboenden i Spanien, Italien och på Norra Cypern genom nära samarbete med pålitliga mäklare som vi har personlig kontakt med.

Våra samarbetspartners är noggrant utvalda med fokus på deras förmåga att välja det bästa för alla våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda inte bara boenden som förhöjer din livskvalitet, utan även fastigheter som är investeringsvänliga och långsiktigt lönsamma. Varje köp av lägenhet eller hus genom oss ska vara en trygg och tillfredsställande upplevelse, med en horisont som sträcker sig långt in i framtiden – både som boende och som investering, med god värdeökning över tid.

Utöver att erbjuda högkvalitativa fastigheter samordnar vi även prisvärda visningsresor för svenskar som är intresserade av att köpa sitt första boende utomlands. Genom att utforska marknaden i Spanien, Italien och Norra Cypern kan du få en djupare förståelse för de möjligheter som finns tillgängliga och hitta det perfekta hemmet för dina behov och önskemål.

Vi förstår de utmaningar som kan uppstå när man köper fastigheter utomlands och är fast beslutna att erbjuda våra kunder en smidig och bekymmersfri upplevelse. Vårt koncept omfattar allt från visningar till juridisk rådgivning och överlämning av nycklar, med målet att göra köpprocessen så enkel och säker som möjligt för alla som drömmer om ett liv i solen.

I samarbete med våra partners kan du alltid känna dig trygg i hela köpprocessen. Vi är dedikerade till att leverera värde och service av högsta kvalitet och strävar efter att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för våra kunder.

Med vår passion för att göra skillnad i människors liv ser vi fram emot att fortsätta hjälpa svenskar och andra nordbor att förverkliga sina drömmar om ett liv vid Medelhavet. Låt oss på Sverige Medelhavet vara din guide till en ljusare framtid vid havet! Kontakta oss idag för att ta det första steget mot din nya livsstil vid Medelhavet!

OM OSS

Björn Karlsson

Fastighetsagent
Björn Karlsson, har genom Sverige Medelhavet som han grundade 2018 förmedlat hus och lägenheter till svenskar som drömmer om ett liv vid Medelhavet. Björn har en passion för att underlätta för nordbor att skapa sig ett hem vid Medelhavets azurblå vatten. Han insåg de utmaningar och risker som köpare från utlandet ofta ställs inför och vill skapa en trygg och smidig process för dem med samarbetspartners i olika länder vid Medelhavet.

Sverige Medelhavet med sina samarbetspartners, inte bara assisterar vid visningar och köp, utan tar ett helhetsansvar från början till slut. Detta inkluderar juridiska processer och slutligen överlämning av nycklar för inflyttning. Genom hela köpprocessen kan kunderna känna sig trygga och säkra med Björn Karlssons team från Sverige Medelhavet vid sin sida. Oavsett om ett samarbete leder till ett köp eller inte, strävar både Sverige Medelhavet och deras samarbetspartners efter att ge en upplevelse utöver det vanliga, drivna av en genuin önskan att skapa värde och långsiktiga relationer med sina kunder.

Ring mig på 0736401701 eller skicka ett mail till mig på bjorn.karlsson@sverigemedelhavet.se
OM OSS

Nicole Gabrail

Fastighetsagent
 Nicole Gabrail är en betrodd fastighetsagent som utmärker sig genom sin personliga värme och professionella skicklighet. Med flytande kunskaper i svenska, arabiska och assyriska, samt god förmåga i engelska, överbryggar hon kulturella skillnader på ett effektivt sätt. Detta gör henne till en idealisk rådgivare för klienter som söker boenden i soliga länder som Spanien, Cypern och Dubai. Hennes genuina omsorg om klienternas behov, som hon utvecklat under sina år som barnskötare, genomsyrar hennes arbete. Nu 56 år gammal, har Nicole genom sin resa från Irak till Sverige 1996, förvärvat en förståelse och styrka som präglar hennes arbete. Hennes metod karaktäriseras av ett djupt åtagande för service, där hon alltid prioriterar klienternas intressen med tålamod, insikt och en naturlig förmåga att hitta det perfekta boendet för varje klients drömmar.

Skicka ett mail till mig på nicole@sverigemedelhavet.se

BOKA VISNINGSRESA MED OSS

Varje månad anordnar Sverige Medelhavet prisvärda visningsresor för svenskar som letar efter prisvärda och investeringsvänliga boenden i olika länder vid Medelhavet, klicka här för att se aktuella visningsresor.

KONTAKTA OSS

MÅNADSBREV

Fyll i vår intresseanmälan för att ta del av vårt månadsbrev. Månadsbrevet låter dig ta del av våra spännande event, seminarier, föreläsningar, webinarier och visningsresor till olika länder kring Medelhavet. Vi skickar ut månadsbrevet max en gång per månad.