MÖTEN & RESOR

Anmäl dig till våra olika event, möten och visningsresor för dig som funderat på att köpa boende vid Medelhavet.
Sverige Medelhavet Logotyp 501x501

ÖVERGRIPANDE
SEMINARIUM

Övergripande Seminarium

Detta är ett introducerande seminarium anordnat av Sverige Medelhavet för att få en övergripande förståelse för de länder och marknader där vi är verksamma Seminariet ger en inblick i fastighetsmarknaden i Spanien, Italien och Norra Cypern.
Sverige Medelhavet Logotyp 501x501

LANDSSPECIFIKT
SEMINARIUM

Landsspecifikt Seminarium

Våra landsspecifika seminarier fokuserar på att ge en djupare förståelse för fastighetsmarknaden i det land du är intresserad av. De täcker aktuella projekt och ger en detaljerad översikt över marknaden i det specifika landet.
Sverige Medelhavet Logotyp 501x501

PROJECT
OF THE MONTH

Project of the Month

För "Project of the Month" finns det en särskild digital mötesportal med utförlig information. Här kan man där delta i personliga seminarier som ger projekt-specifik information, inklusive detaljer om lokalisering, faciliteter, och köpprocess.
Sverige Medelhavet Logotyp 501x501

VISNINGSRESA
UPPLEV PÅ PLATS

Visningsresa Upplev på Plats

Visningsresor baseras på information från seminarier och hemsidan. Under resan får du omfattande support från våra lokala partner, som hjälper med allt från visningar till eventuella fastighetsköp för en trygg köpprocess fram till inflytt.

Läs mer om våra visningsresor i Spanien, Italien och på Norra Cypern

KONTAKTA OSS

MÅNADSBREV

Fyll i vår intresseanmälan för att ta del av vårt månadsbrev. Månadsbrevet låter dig ta del av våra spännande event, seminarier, föreläsningar, webinarier och visningsresor till olika länder kring Medelhavet. Vi skickar ut månadsbrevet max en gång per månad.